Over Marlies Ruseler

Geen poespas

Met mijn opleiding en werkervaring mag ik me met recht psycholoog noemen. Ik ben dus gewoon psycholoog. Verder ben ik ook heel gewoon en heel toegankelijk. In mijn praktijk is er geen poespas of dikdoenerij. Ik vind het juist fijn als het gezellig is en als jij je op je gemak voelt. 

(on)gewoon psycholoog

Creatieveling

Naast gewoon psycholoog ben ik ook een ongewone psycholoog, omdat ik de dingen op mijn eigen manier doe. Intuïtief en spiritueel; niet hoogdravend of zweverig, maar met beide benen op de grond. Ik gebruik de dingen die me zijn gegeven, mijn aanwezigheid, mijn talenten en mijn vaardigheden.

De praktijk staat open voor mensen van jong tot oud. Leeftijd speelt geen rol, hoe jong je je ook voelt. Ik voel me thuis bij mensen van alle leeftijden en ik heb iedereen iets te bieden.

 

Marlies Ruseler Psycholoog Marlies

Tijdens een reis door IJsland merkte één van mijn reisgenoten over mij op: “Jij houdt van mooie dingen”. Dat had ze goed gezien, want het klopt. Ik geniet ervan om mooie dingen te maken en ik geniet ervan om dingen mooi te maken.

Om van de dingen en de mensen om me heen de schoonheid te zien en de schoonheid ervan te belichten. Er net een andere draai aan geven waardoor het in een ander licht komt te staan of op een andere manier belicht wordt. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn met allerlei verschillende materialen. Het allerliefste werk ik met papier om daarvan kaarten te maken en doosjes of verpakkingen te vouwen. Met de kaarten die ik maak vertel ik graag een verhaal. En het leukste vind ik het als er op die kaart iets in beweging komt.

Ik wil graag in staat zijn om anderen emotioneel te raken met de dingen die ik maak. Of je er nou heel erg blij van wordt of dat het je tot tranen toe roert. Dat ik op een dag creativiteit mijn ‘superpower’ kan noemen.

Vind je het leuk om te zien wat ik maak, kijk dan eens op mijn Instagram account. Je vindt de link onderaan de pagina.

kennismaken

Een gesprek waarin we samen bepalen hoe ik je kan helpen

Wil je persoonlijk met mij in gesprek? 
Dan maken we samen een afspraak op een voor jou geschikt moment. 

CONTACT

Marlies Ruseler
Witte de Withstraat 5
7556 VE Hengelo
06 830 38 553
info@marliesruseler.nl

VOLG ME