Tarieven Psycholoog Marlies Ruseler

Geen contracten

Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars of gemeenten en ik lever geen vergoede zorg. De kosten van een behandeling zijn daardoor geheel voor eigen rekening.

Mijn praktijk is vrij toegankelijk en een verwijzing van de (huis)arts of een indicatie van de gemeente is niet nodig. 

Een jas die past

Heel bewust heb ik voor vrijheid gekozen. De periode waarin ik wel contracten had, heb ik in toenemende mate ervaren als een keurslijf. Het voelde als een jas die me niet past en alsof mijn praktijk mijn eigen bedrijf niet meer was.

De druk van die extra regels en administratie kost mij persoonlijk zoveel energie, dat het me uitput. En daar wordt geen behandeling beter van.

Spannend

Inmiddels weet ik dat als ik mezelf teveel in bochten ga wringen en teveel ga doen wat anderen van me willen, mijn energie en creativiteit te weinig ruimte krijgen. Die kunnen dan niet lekker vrijuit stromen en hun eigen weg gaan. Ik wil jou graag leren hoe je voor jouw energie en creativiteit op een liefdevolle manier ruimte te maken in jouw eigen leven. Dan moet ik zelf natuurlijk wel het goede voorbeeld geven. 

Tarieven

Therapie: € 100,- per uur 
Supervisie:
 € 125,- per uur
Coaching particulieren:
 € 100,- per uur
Coaching bedrijven: € 125,- per uur

In alle gevallen kunnen gesprekken ook digitaal via beeldbellen plaatsvinden. Dan gelden dezelfde tarieven.

Voor telefonische gesprekken en e-mailcontact in het kader van een traject (therapie, supervisie of coaching) gelden dezelfde tarieven, waarbij de tijd wordt afgerond op vijf minuten.

Coaching is mogelijk aftrekbaar en wellicht een aantrekkelijke optie voor ZZP’ers en bedrijven. Ik bereken geen BTW vanwege de vrijstelling voor medische beroepsbeoefenaren.In alle gevallen wordt de tijd van gesprekken op een kwartier afgerond.

Afspraak afzeggen
Een afspraak kan kosteloos worden afgezegd of verplaatst, mits dat tenminste 24 uur voor de afspraak wordt doorgegeven via info@marliesruseler.nl of telefoonnummer 06 830 38 553. Bij annulering binnen deze termijn wordt een consult van één uur in rekening gebracht.

Kennismaken

Een gesprek waarin we samen bepalen hoe ik je kan helpen

Wil je persoonlijk met mij in gesprek? 
Dan maken we samen een afspraak op een voor jou geschikt moment. 

CONTACT

Marlies Ruseler
Witte de Withstraat 5
7556 VE Hengelo
06 830 38 553
info@marliesruseler.nl

VOLG ME